działania ukierunkowane na defloracji imperatyw

Evit-ka

przystojny ogrodnik z Taszkientu
- osobnik rozlicznych talentów -
gdy się zdarzała dziewica
aktywność swą ograniczał
do kopulacji momentów
„działania ukierunkowane na defloracji imperatyw”

przystojny ogrodnik z Taszkientu
- osobnik rozlicznych talentów -
gdy się zdarzała dziewica
aktywność swą ograniczał
do kopulacji momentów
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 3 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    ja bym powiedział - w aktywności swej odżywał (ale ja to ja, a ktoś to ktoś)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    ;))) hahaha kopulacja momentów i teraz jak tu się wybrac do Taszkientu ;P

    · Zgłoś · 11 lat