gust miał (szczególny)

Evit-ka

gdzieś w dużym mieście reżyser
znał cztery kurewki łyse
co znaczne zalety miały
gdyż arie mu z oper śpiewały -
sadzając go przy tym na misę
"gust miał (szczególny)”

gdzieś w dużym mieście reżyser
znał cztery kurewki łyse
co znaczne zalety miały
gdyż arie mu z oper śpiewały -
sadzając go przy tym na misę
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 5 czerwca 2013
anonim