z prędkością światła wyrywam się z objęć mlecznych krów

Jarosław Baprawski

uwielbiam kobiety
są takie uniwersalne
mając wszystko w dupie

w jedną
nie sposób
a jednak

siedzi przede mną
cudo ociekające zachętą
nic tylko zwiedzać

z dreszczem emocji
przekroczyłbym nieznane

rodził się i umierał
poza nawiasem
morza ehh

ta co siedzi obok
też robiła świetne puree

jeszcze raz na nią spojrzysz
to jej przypierdolę
a i ty zarobisz

 

miej litość
zdradziłaś tylko raz

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 5 czerwca 2013
anonim
  • Wintrop1979
    Mieć wszystko w czterech literach hm... wbrew pozorom bardzo trudne zajęcie.

    · Zgłoś · 11 lat