Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
dymek
wlazł kotek na płotek
wlazł kotek na płotek
dymek
Wlazł kotek na płotek,
Walnął go młotek,
Siekiera dobiła,
I kotka zabiła.
Lubię
dymek
Wiersz · 6 czerwca 2013
Mithril
"wlazł kotek na płotek
i walnął go młotek
spadł i zdechł
co za pech"
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Ata
...że niby prowokacja? ...żal
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
czego to ludzie nie robią, nie wiem dlaczego, ale też dlaczego nie mieliby robić. dlatego, że komuś się nie podoba - śmieszne
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Paulina Wielbicka
hmm ja to gdzieś słyszałam, to chyba się nazywa plagiat ?
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
abojawiem
nic podobnego, to jest parafraza
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Dorka Wiśniewska
Niemiła przygoda
Szkoda kotka, szkoda :(
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
i walnął go młotek
spadł i zdechł
co za pech"
Szkoda kotka, szkoda :(