25

taryfiarzgazu

coś się
przedarło
pomyślał kuba
co za kwas
nie wiem
o co mu chodziło
samemu
mu
to znaczy
mnie
patrzał trzył
wtedy na gumkę
patrzyłem
trzę
kurwa
patrzysz?
patrz się

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 7 czerwca 2013
anonim