zycie vs czlowiek

ilonka biedronka

zyjesz sobie na tym malym swiecie masz 

przyjaciol masz rodzine. Mowisz ze wszystko jest

ok...Poki pierwszy, drogi,i kolejny raz sie nie przewrocisz.

Poddajesz sie nie chcesz zyc myslisz i po co ja bede zyc?

powiem Ci po co by walczyc z najsilniejszym wrogiem samym 

soba i wlasnymi decyzjami spojrz w lustro i powiedz zle zrobilem 

ale bedzie DOBRZE.Łatwo sie poddac trudno walczyc i wygrac

ilonka biedronka
ilonka biedronka
Wiersz · 7 czerwca 2013
anonim
  • Mithril
    pozadiakrytyczne - coś

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ir
    To brzmi jak wstęp do kazania, a nie jak poezja.
    Poza tym brak polskich znaków diaktrycznych powoduje, że odechciewa się czytać.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    niestety nie ma wiersza.

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    szalona wariatka, która nie pisze szalonych/zwariowanych wierszy, a może lepiej by było (żeby pisała)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Paulina Wielbicka
    chwila przemyśleń? Popraw wszystkie o na Ó tam, gdzie pownno być, e na Ę itd.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Joanna Krzepina
    bla bla bez polskich znaków.

    · Zgłoś · 11 lat