przemyślenia

ilonka biedronka

Czy możesz powiedzieć ze jesteś szcześliwy? 

że masz satysfakcje z dnia codziennego?

to wszystko jest ulotne jak ptak dzisiaj jest 

jutro brak wiec żyj z całych sił nawet gdy nie jest

dobrze. I pamietaj nie tylko są łzy smutku lecz

także są łzy radości. Spełniaj marzenia, uśmiechaj się

nawet do złej gry.

ilonka biedronka
ilonka biedronka
Wiersz · 8 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    spełniasz oczekiwania (chociaż niekoniecznie wszystkich wszystkie i niekoniecznie do końca)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    to nie jest poezja.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    taki wtórny dezyderat - nic wartego uwagi

    · Zgłoś · 11 lat
  • Polisham
    @AgataSz. to poezja... tyle że fatalna;)

    · Zgłoś · 11 lat