26

taryfiarzgazu

myślę
jak by tu bardziej
się w tym wszystkim
popsuć
zamiast sobie popalić
wybijam ołówkiem
po gumce
do szumu neuronów
może podłubię
w nosie albo zwalę
konia może
na coś
wpadnę może
błędy
ortograficzne chciałbym
zakończyć
przekleństwem
ale fachowe
psucie też
wymaga poświęceń

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 8 czerwca 2013
anonim