27

taryfiarzgazu

ogólnie  
u nas
to
segregator robi
za abażur
bez bani
nie
mydła nie
jadamy dlaczego
pomaluj
mój świat

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 9 czerwca 2013
anonim