Literatura

28 (wiersz)

taryfiarzgazu

czwarta po
południu
oglądam jakiś
dokument o ufo
strasznie
bezpłciowa ta godzina
nie mogę
przerwać
gmerania we włosach
o takich porach
to tylko
postrzelać
ze stawów fryzjer
już pewnie ostrzy
nożyce
nic fascynującego
w symptomach neurozy
wciąż gmeram
pisząc do pośrednika
w następnym życiu muszę zaklepać
coś ambitniejszego
mam chwilę
radochy
popełniając może
narkolepsję celowe byki
w ogłaszaniu swoich usług tłumacza
albo fugę muszę
naprawić
ten dzwonek
w komórce zawsze
lubiłem
podróże


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 12 czerwca 2013, 21:51
Ktoś już pod którymś Twoim tekstem zwrócił uwagę na zapis - ta słupkowa forma jest okropna. Zupełnie nieuzasadniona, jakbyś pociął te frazy na wersy bez pomyślunku zupełnie.
przysłano: 11 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca