Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
nad zmysłami
nad zmysłami
Evit-ka
Piotr Groszek - zresztą z Grochowa
pojął w czym magia słowa
twierdzę że umie- niestety?...
uwodzić strofą kobiety -
rozkosz to ponadzmysłowa
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 11 czerwca 2013
abojawiem
gdyby to była rozkosz podświadoma, to mógłbym twierdzić, że mimowolna
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści