Literatura

pozwól że z lekka cię zacytuję (wiersz)

Jarosław Baprawski

jeśli myślicie że kurwiszony
nie mają pojęcia o poezji

 

jesteście w błędzie

 

do pewnego poety jedna powiedziała

mógłbyś kopulować na księżycu

 

był wielki

 

podobna jej

wykrzyczała do mnie
jesus pierdolisz jak bóg

 

i zostałem

 

jej bodyguardem


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 11 czerwca 2013, 22:38
Tak czy inaczej, kto by sobie co nie (po)myślał, niedaleko pada jabłko od jabłoni. Oczywiście, jak chyba we wszystkim, są znamienne/znamienite wyjątki.
przysłano: 11 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca