pozwól że z lekka cię zacytuję

Jarosław Baprawski

jeśli myślicie że kurwiszony
nie mają pojęcia o poezji

 

jesteście w błędzie

 

do pewnego poety jedna powiedziała

mógłbyś kopulować na księżycu

 

był wielki

 

podobna jej

wykrzyczała do mnie
jesus pierdolisz jak bóg

 

i zostałem

 

jej bodyguardem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 11 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    Tak czy inaczej, kto by sobie co nie (po)myślał, niedaleko pada jabłko od jabłoni. Oczywiście, jak chyba we wszystkim, są znamienne/znamienite wyjątki.

    · Zgłoś · 11 lat temu