Amigurumi

abc

 

wyszydełkowane z motka
miniaturowe zwierzęta o antropomorficznych cechach
wielkości dwóch główek od zapałek
na opuszku palca wskazującego
mają cudowne oczka są urocze te wełniane maskotki
z kordonka wielokolorowego
jak wiotkie bazie zapowiadające wiosnę na gałązkach wierzby
włochate futrzate stworzonko
gładkie lśniące i szarobure

kotki dla mojej słodkiej pussy lubię jej sprawiać frajdę
oralnie
abc
abc
Wiersz · 12 czerwca 2013
anonim
  • Mithril
    "wyszydełkowane z motka miniaturowe
    zwierzęta o antropomorficznych cechach wielkości
    dwóch główek od zapałek na opuszku

    palca wskazującego
    mają cudowne oczka są urocze te wełniane maskotki
    z kordonka wielokolorowego jak wiotkie
    bazię zapowiadające wiosnę na gałązkach wierzby
    włochate futrzate stworzonko
    gładkie lśniące i szarobure

    kotki dla mojej słodkiej pussy lubię jej sprawiać frajdę
    oralnie"

    "bazię"...................może się nie znam ja, ale chiba lyterufka się wewkradłabyła

    odnoszę wrażenie "przeniesienia" zinfantylizowanej rzeczywistości, zachowań, relacji interpersonalnych na grunt bagienno przesłodzony, co tłumi faktyczne uczucia i zachowania
    w konfrontacji czasu z ręką w nocniku :-)

    · Zgłoś · 11 lat
  • abc
    owszem bazie, nie ma tu uproszczeń względem rzeczywistości, a jeżeli są to tylko na pierwszy rzut oka patrząc powierzchownie.
    w życiu trzeba się kierować potrzebą piękna może to banalne stwierdzenie, ale rutynowy wgląd w rzeczywistość zabija wszystko. http://www.etsy.com/shop/SuAmi

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    podobno piękna nie trzeba szukać - one się te piękne so one wszędzie
    a że, co poniektóre potrzebujo go(o)gli do patrzenia, cóż :-)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    A mnie jakoś nie przekonujesz tym razem. Gdyby nie zakończenie, miałabym wrażenie że to opis rodem z internetowego sklepu z zabawkami.

    · Zgłoś · 11 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    średnie

    · Zgłoś · 9 lat