(o)cenna rzecz

Evit-ka

z Malinowej Góry stażysta
dał panience sprzedajnej ze trzysta -
Koryntu Córze się wydawało
iż za noc całą to trochę mało -
gdyż nie korzystał z niej jak statysta
„(o)cenna rzecz”

z Malinowej Góry stażysta
dał panience sprzedajnej ze trzysta -
Koryntu Córze się wydawało
iż za noc całą to trochę mało -
gdyż nie korzystał z niej jak statysta
 
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 13 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    no tak, więcej przyjemności (jeżeli nie więcej inności) powinno więcej kosztować

    · Zgłoś · 11 lat