iluzje

Jarosław Baprawski

przyszłość jest beznadziejna

z jej śmiercią wróciłem do trumny

 

nieustannie czekam

niesamowite

 

mój mały kawałek lądu

zapadł się pod ziemię

 

reszta to poezja

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 16 czerwca 2013
anonim