zjeść i wypić

Evit-ka

A. „skuteczna metoda?”
Sandor – malarz w Budapeszcie
jadał – wierzcie lub nie wierzcie
z soczewicy cud kotlety
jako sposób na kobiety -
się nabrało dam ze dwieście

B. „protestu jeden z powodów”)

za to Zyga w Nowym Mieście
- mililitrów tak ze dwieście -
pijał nie soku z cytryny
a wabika na dziewczyny -
przeciw dziewictwu w proteście
Zdjęcie: "zjeść i wypić"

A. „skuteczna metoda?”
Sandor – malarz w Budapeszcie
jadał – wierzcie lub nie wierzcie
z soczewicy cud kotlety
jako sposób na kobiety -
się nabrało dam ze dwieście

B. „protestu jeden z powodów”)

za to Zyga w Nowym Mieście
- mililitrów tak ze dwieście -
pijał nie soku z cytryny
a wabika na dziewczyny -
przeciw dziewictwu w proteście
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 16 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    być może mówimy o proteście, żeby nie mówić o tym, co akceptujemy. a przynajmniej lepiej/wygodniej się mówi na nie

    · Zgłoś · 11 lat temu