wiersz o miłości
Evit-ka
(poezji z prozą zderzenie)
był wprawdzie gotów
iść za tą miłością dokądkolwiek
nawet boso
o tym że później
trzeba będzie umyć nogi
pomyślał ledwie przez chwilę
bardziej w owym dumaniu dowcipny
czy bezczelny? -
tego nie wiadomo