pytanie o tupeciki różne dwa

Evit-ka

chórzysta co żył w Andrychowie
tupecik posiadał na głowie -
a nadto - wiedziały już dzieci -
w obyciu też miał tupecik -
jak śpiewnie za to odpowie?...
Zdjęcie: „pytanie o tupeciki różne dwa”

chórzysta co żył w Andrychowie
tupecik posiadał na głowie -
a nadto - wiedziały już dzieci -
w obyciu też miał tupecik -
jak śpiewnie za to odpowie?...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 16 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    ja bym nie szukał tego chórzysty na południe od Warszawy, tylko na zachód. widocznie takie jakieś (niezdrowe) mam uprzedzenia/skojarzenia

    · Zgłoś · 11 lat temu