Brat

Konrad Koper

Jeden siedzi za aferę bęckową ,drugi za aferę majtkową.

Co się bajerować,  wszystko to akcja. Trzeba beknąć.

Tutaj jest chata za wsią .

 

Każdemu marzy się bryka i chajc.

Trzeba mieć farta, nie cykora.

 

Nie boj się.

Nie lubimy gdy ktoś bluzga, nie jest blatny.

Nie znosimy frajera.

 

Z  ciebie jest brat, nie aparat.

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    jak to w życiu, a choćby i w zakamarkach życia, że co za dużo, to wcale nie dla wszystkich, nawet jeżeli za mało - tym bardziej

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    "Konrad Koper dzisiaj, 17:43
    Grypsera"

    .........................pierdolenie

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Konrad Koper
    Grypsera

    · Zgłoś · 11 lat temu