Jeden siedzi za aferę bęckową ,drugi za aferę majtkową.
Co się bajerować, wszystko to akcja. Trzeba beknąć.
Tutaj jest chata za wsią .
Każdemu marzy się bryka i chajc.
Trzeba mieć farta, nie cykora.
Nie boj się.
Nie lubimy gdy ktoś bluzga, nie jest blatny.
Nie znosimy frajera.
Z ciebie jest brat, nie aparat.
Grypsera"
.........................pierdolenie