w tym stanie

abojawiem

ja już nie chodzę

na koniec świata -

ze mną co wszystko -

chodzi już tylko o ten

jeden krok dalej

jeden krok więcej

bo co ja mogę jeszcze -

a choćby i przenieść

koniec świata tutaj

gdzie teraz jestem

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 17 czerwca 2013
anonim