32

taryfiarzgazu

w okresie
konstrukcji struktur
ciągłych kontynuacji
podczas czasu
penetrowania poszukiwań
elementów pierwiastków
ich różnokolorowych barw
w klingach ostrzy
a precyzyjniej dokładnie
w miesiącu grudniu
cofając do tyłu
na lodowatym lodzie
arkusza kartki
skręciłem w bok
błędna pomyłka
że niby rzekomo spadłem
w dół
nadmiarem pleonazmu
ale wspinam się
zabijając na śmierć
brak konceptu
wspinam
na niedobór idei
wciąż do góry

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 17 czerwca 2013
anonim
  • Ir
    "...cofając do tyłu"- a można cofać się do przodu?

    "zabijając na śmierć"- a można zabić inaczej niż na śmierć?
    "penetrowania poszukiwań" - masło maślane
    Nie chce mi się wymieniać następnych "kwiatków" w tym tekście.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    to ja się pobawię 'kwiatkami'
    nadmiarem pleonazmu
    masło maślane
    tautologia
    różnokolorowych barw
    zabijając na śmierć
    cofając do tyłu
    błędną pomyłkę
    :-)

    · Zgłoś · 11 lat