na Piotra B(e) z miasta K(a)

Evit-ka

Piotr z bzem w nazwisku – facet z Krakowa
gwizdu muzyką dopełnia słowa -
a gdy już gwizdać zacznie
to robi się dwuznacznie...
bo aura wnet zmysłowa
„na Piotra B(e) z miasta K (a)”

Piotr z bzem w nazwisku – facet z Krakowa
gwizdu muzyką dopełnia słowa -
a gdy już gwizdać zacznie
to robi się dwuznacznie...
bo aura wnet zmysłowa
 
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 18 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    to już bliższe mi strony (co nie znaczy, że lepsze czy gorsze), tylko ten (choćby i głupi) sentyment…

    · Zgłoś · 11 lat