inny motyl

Evit-ka

 

kowal z Puław – Artur Motyl
tuż przed nocą wącha trotyl
a Wy wszyscy – po mojemu -
nie za bardzo wiecie czemu
a sypialnia milczy o tym
„inny afrodyzjak?”

kowal z Puław – Artur Motyl
tuż przed nocą wącha trotyl
a Wy wszyscy – po mojemu -
nie za bardzo wiecie czemu
a sypialnia milczy o tym
 
 
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 19 czerwca 2013
anonim