Literatura

o losie, losie wspólnoty (wiersz)

Evit-ka

„o losie, losie wspólnoty”
(z miejscowości kuracyjnej spostrzeżenie)

cnotliwa Krystynka w Pułtusku
jechała na tym samym wózku
z pewną dziewicą w Ankarze
której też nic się nie zdarzy
oprócz kąpieli w Busku
„o losie, losie wspólnoty” (z miejscowości kuracyjnej spostrzeżenie)  cnotliwa Krystynka w Pułtusku jechała na tym samym wózku z pewną dziewicą w Ankarze której też nic się nie zdarzy oprócz kąpieli w Busku
 

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 20 czerwca 2013, 11:14
wszystko się zdarzyć może
przysłano: 19 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca