sztuki siła

Evit-ka

w Maladze malarz artysta
hiszpański – acz grywał był w wista -
czynił z dziewczynek kobiety
malując im sprośne gorsety -
na skórze – rzecz oczywista
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 19 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    widocznie można Malagę nie zrymować z lagą (ale nie sposób nie skojarzyć)

    · Zgłoś · 11 lat