Miłość do zwierząt

Konrad Koper

Masz trzy psy, cztery koty, papugę i …

Każdy cię zgani a zwierzę pocieszy…

     Kochasz je ?  Podziwiam !

Lecz czy od ludzi się nie oddalasz ?

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 czerwca 2013
anonim
  • Mithril
    ...myślałem, że gorzej już nie można..........................myliłem się, w twojej grafomanii jest to możliwe, bo z gniota na gniot jest coraz gorzej...

    · Zgłoś · 11 lat
  • Doremi
    ...ale pytanie 'lecz czy' jest bardzo dobre :)

    trochę^bardzo udziwnić
    zmetaforzyć
    iii
    będzie poezyjniej !?

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    po prostu, wyśmienity wiersz

    · Zgłoś · 11 lat