dumania nadmiar

Evit-ka

(w zagubienia obliczu)

owiec pasterz w Australii dość dalekiej
zastanawia się codziennie nad swym wiekiem:
czy za wiele już ma lat – czy wciąż zbyt mało?...
ten dylemat mu zaciemnia prawdy całość -
odkąd panie go nie karmią ptasim mlekiem
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 21 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    chociaż częściej zaciemnia (albo powinien zaciemniać) całość prawdy stały dopływ ptasiego mleka

    · Zgłoś · 11 lat