Może być ciocia Klocia.
Miła była Danuta ,
co szyła na drutach.
Wspominam też ciocię Basię,
która dawała mi kiedyś misie.
Humor ma Barbara.
Natomiast przebojowa jest Klara.
A droga ciotka Krystyna
znów chwalić rodzinę zaczyna.
Nieważne czy:
Basia, Danuta, Krystyna, Barbara czy Klara lub Klocia.
Każda z nich to kochająca, szanowana ciocia.