przewidujący - pacyfista

Evit-ka

zbieracz roztargnień z Lombardii
rozmyślnie nie wstąpił do armii
i w damskiej bielizny cieniu
ulegał rozanieleniu -
by.... pacyfizmem się karmić
„przewidujący – pacyfista”

zbieracz roztargnień z Lombardii
rozmyślnie nie wstąpił do armii
i w damskiej bielizny cieniu
ulegał rozanieleniu -
by.... pacyfizmem się karmić
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 czerwca 2013
anonim