Literatura

malarz amator (wiersz)

Evit-ka

z Toronto pracownik fizyczny
miał odruch i dziwny i śliczny
przed nocnym spotkaniem z żoną
tęczowo malował jej łono -
z przyczyn nadestetycznych?
„malarz amator”  z Toronto pracownik fizyczny miał odruch i dziwny i śliczny przed nocnym spotkaniem z żoną tęczowo malował jej łono - z przyczyn nadestetycznych?

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 22 czerwca 2013, 18:26
jeżeli mu to sprawiało przyjemność, a ją i jej nie wykańczało, to nie wiem
przysłano: 22 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca