malarz amator

Evit-ka

z Toronto pracownik fizyczny
miał odruch i dziwny i śliczny
przed nocnym spotkaniem z żoną
tęczowo malował jej łono -
z przyczyn nadestetycznych?
„malarz amator”

z Toronto pracownik fizyczny
miał odruch i dziwny i śliczny
przed nocnym spotkaniem z żoną
tęczowo malował jej łono -
z przyczyn nadestetycznych?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 22 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    jeżeli mu to sprawiało przyjemność, a ją i jej nie wykańczało, to nie wiem

    · Zgłoś · 11 lat temu