niejebajka

Jarosław Baprawski

czy jest jeszcze ktoś na tym świecie

kto potrzebuje kawiarnianych fortepianów

takich samotnych odpadów z kwintetu

co przeżyją na jednym kotlecie

z kostką nawet bez gości

 

czy jest jeszcze ktoś na tym świecie

kto zgubił od pary bucik i nie wie

że uczciwy znalazca

nie istnieje

 

w tych wymiarach

to miejsce i czas

 

 

 

 

 

 

 

jawrejskaja bladź

 

 

 

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 22 czerwca 2013
anonim
  • abojawiem
    jak zawsze, a może nawet bardziej, a może jednak nie (w związku z czymś i z kimś)

    · Zgłoś · 11 lat