Literatura

Wyliczanka dla dorosłych (wiersz)

Konrad Koper

Raz

Leci gaz.

Dwa

Śmierć trwa.

Trzy

Diabeł patrzy.

Cztery

Nieszczery

Pięć, sześć

zaciska pięść.

Siedem

Przymieramy głodem.

 

Raz, dwa, trzy ,cztery ,pięć, sześć, siedem.

             Nic dobrego

             mój  kolego.

 

 

 

 

 

 


fatalny 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 23 czerwca 2013, 15:27
to nawet nie jest "poezjowanie", to nawet nie jest "tworzenie"
to jest najprymitywniejsze w sieci zwykłe pierdolenie
Bragi
Bragi 24 czerwca 2013, 01:44
Konradzie, jesteś Lechem Rochem Wywroty.
przysłano: 23 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

Mgła
Konrad Koper
O moim życiu
Konrad Koper
Ziemia
Konrad Koper
Woda i chleb
Konrad Koper
Cząstka
Konrad Koper
Medal
Konrad Koper
Taniec
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca