Wyliczanka dla dorosłych

Konrad Koper

Raz

Leci gaz.

Dwa

Śmierć trwa.

Trzy

Diabeł patrzy.

Cztery

Nieszczery

Pięć, sześć

zaciska pięść.

Siedem

Przymieramy głodem.

 

Raz, dwa, trzy ,cztery ,pięć, sześć, siedem.

             Nic dobrego

             mój  kolego.

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 5 głosów
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 czerwca 2013
anonim
  • Bragi
    Konradzie, jesteś Lechem Rochem Wywroty.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    to nawet nie jest "poezjowanie", to nawet nie jest "tworzenie"
    to jest najprymitywniejsze w sieci zwykłe pierdolenie

    · Zgłoś · 11 lat temu