Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
barwnookie zatrudnienia
barwnookie zatrudnienia
Evit-ka
I.
„zarobiona”
zielonooka z Połtawy
wymyśla wciąż nowe zabawy -
nie dzieciom co z piaskownicy
czy zaprzysięgłej dziewicy
i zajęć ma... po rękawy
II.
„niezmiennie pod wrażeniem”
niebieskooka z Zaleszczyk
przeżywa emocji dreszczyk -
tak bywa za każdym razem
kiedy Amora rozkazem
w swym wnętrzu ma potop lub... deszczyk
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 24 czerwca 2013
×
Zgłoś obraźliwe treści