Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
argumentacja
argumentacja
Evit-ka
(Janem Brzechwą – dla dorosłych - inspiracja)
Helenkę – dziewicę z New Soli
raz błagał jeden z ramoli
o wielkiej miłości dowód -
nie chciała – podając powód:
że przecież bez ślubu nie można
że Hela jest bardzo pobożna
że z książek się jeszcze doszkoli
że potem... głowa ją boli
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 25 czerwca 2013
×
Zgłoś obraźliwe treści