nie planuję następnego dnia
jutro ma zawsze swój plan
zna wszystkie ruchy
ja też nie zdradzam swoich
gdyby życie było grą w szachy
bardziej czułbym się pionkiem
ale z pewnością
jestem graczem
skoro planuję strategię
to stawiam opór
skazywany na porażkę
przemykam ulicami
i to nie pit i pat
nie zielony samochodzik
tylko rozjechany
jakiś tam
mówią
biegł po robaki
tak zwyczajnie
strata serwisu
w meczu oldbojów
o dupę zezowatej mary
wygrały robaki
ryby popłynęły
szach mat
wy tępe O'yeah
dlatego mówię
nie planuję
jutro ma zawsze białe
i asa w rękawie