po co kreślić
szukać
skoro
niebieskie
poprawiać
przypominać
paski
nuty do kluczy
szlugi
do myśli
słuchawki bez
chuja
do nogi kabla
bez baterii
z głową
na amen
w studni
modlitwy
bez wiadra
czego łańcucha
czy bez
40
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz
·
26 czerwca 2013