* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wina dajcie -

może macie

takie

które przebije się

przez

smak kałuży

 

27 czerwca 2013, 09:55:48

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 czerwca 2013
anonim
  • Ata
    nie tym razem (nadal pozostaję pod wrażeniem dwóch poprzednich)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    ...etam

    · Zgłoś · 11 lat temu