Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
* * ...
* * *
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
wina dajcie -
może macie
takie
które przebije się
przez
smak kałuży
27 czerwca 2013, 09:55:48
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 czerwca 2013
Mithril
...etam
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Ata
nie tym razem (nadal pozostaję pod wrażeniem dwóch poprzednich)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści