Tadzik

Konrad Koper

 

 

Wszystkim dobrze radzi.

Sądzi że, wszystko zrobić potrafi.

Lecz gdy na niego problem trafi.

Nigdy sobie nie poradzi.

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 czerwca 2013
anonim