trup w szafie

Bragi


Luckowi ­– Jego Zwłokowatość wie za co

 

już dawno przestałem rozmawiać
z trupem w mojej szafie
za bardzo się różnimy
za bardzo nie rozumiemy

mamy różne priorytety
pozbawione wspólnego mianownika
on codziennie umiera na nowo
ja codziennie na nowo się rodzę

więc nie rozmawiamy
nie spożywamy wspólnych posiłków
nie zwracamy na siebie uwagi
ale czuję że on tam jest

i śmierdzi

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Bragi
Bragi
Wiersz · 28 czerwca 2013
anonim