zastępstwo - asekuracja

Evit-ka

Jan Magik – treser psów z Iluzji
swej własnej zapobiegł kontuzji
kiedy namówił jamnika
na... schadzkę z Mariolką z Rybnika
i zamilkł nie ciekaw konkluzji
„zastępstwo – asekuracja”

Jan Magik – treser psów z Iluzji
swej własnej zapobiegł kontuzji
kiedy namówił jamnika
na... schadzkę z Mariolką z Rybnika
i zamilkł nie ciekaw konkluzji
 
Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 28 czerwca 2013
anonim