co tak bardzo panowie chcieliby ukryć

Jarosław Baprawski

 

okazała się

pomyłką

 

boli

 

to prawda

pora wrócić

 

niby to niewiele

a będzie boleć

 

jak skurwysyn

 

zrobi się ciemno

i papieros zgaśnie

 

niewiadomo kiedy

byle zapomnieć

kolejny kolec

 

na wargach

słodki smak krwi

 

powróci we śnie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 28 czerwca 2013
anonim
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Jarosław Baprawski
    ...Czyli bardzo ładnie(a może nawet lepiej)..nie odbiega rażąco od oryginału...:)..miło mi Ir..enka - pozdrawiam

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Ir
    Tak to czytam:

    okazała się

    pomyłką



    boli prawda

    pora wrócić



    niby niewiele

    a będzie ciemno

    i papieros zgaśnie



    niewiadomo kiedy

    byle zapomnieć

    kolejny kolec



    na wargach

    słodki smak krwi



    powróci we śnie

    · Zgłoś · 11 lat temu
Usunięto 1 komentarz