Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
zaradność Magnificencji
zaradność Magnificencji
Evit-ka
Pan Rektor z Lisiej Kity
zna fortel wyśmienity
na – przed chujem i licem -
wciąż nowe blond – dziewice
...w garsonierze indeks mieć ukryty
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 29 czerwca 2013
×
Zgłoś obraźliwe treści