zaradność Magnificencji

Evit-ka

 

Pan Rektor z Lisiej Kity
zna fortel wyśmienity
na – przed chujem i licem -
wciąż nowe blond – dziewice
...w garsonierze indeks mieć ukryty
„zaradność Magnificencji”

Pan Rektor z Lisiej Kity
zna fortel wyśmienity
na – przed chujem i licem -
wciąż nowe blond – dziewice
...w garsonierze indeks mieć ukryty
 
 
Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 29 czerwca 2013
anonim