Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
odwrotnie
odwrotnie
Evit-ka
z papierowej nici uciekła szpulka
prościutka jak spod linijki
poleciała lotem strzały
prosto do półotwartego okna
a mnie cóż stąd wynika?...
że ja – że też wspak...
melodyjkę sobie układam
- na białe nuty i czarne klawisze
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 29 czerwca 2013
Ir
Często mam wrażenie, że piszesz pod "obrazek".
Mnie to nie przekonuje.
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Evit-ka
Wrażenie jest błędne. Zawsze najpierw jest tekst. Na Twoje przekonanie, lub jego brak, nic poradzić nie mogę, a i - prawdę powiedziawszy - nie mam takiej potrzeby.
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Mnie to nie przekonuje.