Literatura

klasyczny i filologicznyh (wiersz)

Evit-ka

łacinnik z Bogoty przedmieść
znał przedsmak kobiet zaledwie -
a wszystko przez swój metodyczny
stosunek do seksu klasyczny -
gdzie łatwo z rutyną nie zerwiesz
Zdjęcie: „klasyczny i filologiczny”  łacinnik z Bogoty przedmieść znał przedsmak kobiet zaledwie - a wszystko przez swój metodyczny stosunek do seksu klasyczny - gdzie łatwo z rutyną nie zerwiesz

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca